Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó masszőrt keresünk párosunk hölgytagja részére. Csak privát üzenetet várunk !
Mivel nemvoltam meg nalad ezert meg nem szerveztel be a csajodat
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 11:49

Sajnálom! Az nem megy, hogy mindig én adom a lányt és én nekem soha nem hozol!
Kölcsönösség!
Ha a csajod meg nem tud róla, nem éppen korrekt vele szemben!
Kölcsönösség!
Ha a csajod meg nem tud róla, nem éppen korrekt vele szemben!
Idősebb, macis urat szopnék.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma
Sziasztok! Mai nap folyamán keresek partnert autós, szabadban való szexhez. Fejér, Veszprém, Pest megye. akár párhoz is csatlakoznék. 30as heteró srác.

Sziasztok hölgyet keresünk harmadiknak szegeden diszkrét igányes pár vagyunk 33\28 fogadni tudunk

Sajnálom! Az nem megy, hogy mindig én adom a lányt és én nekem soha nem hozol!
Kölcsönösség!
Ha a csajod meg nem tud róla, nem éppen korrekt vele szemben! (Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kölcsönösség!
Ha a csajod meg nem tud róla, nem éppen korrekt vele szemben! (Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
4kor kelek most delutan lenne jo o amugy se tud rola
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöhettek 10 órakor is!
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
10 ig dolgozik
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozd a csajod és várlak egyedül benneteket!
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hozunk ma ossze valamit
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex pár hozzám!
Bi parok bpn ?
Közöshokira bisex pasi vagy srác fehérváron holnap délelőtt?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Balatonberényben csütörtökig masziroznék hölgyet!
Mert a szex mindig jó!
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Szopnék Kecskeméten titokban!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!
Sziasztok. Budapest és környékén van olyan Hölgy vagy Pár akik benne lennének egy kellemes orális huncutkodásban?