Autós kaland valaki 11ker ?
Sziasztok. Most valaki a kifutónál?
Hali M6 Dunaújváros környékén nincs kedve valakinek valamihez?
Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma este autóban szopnék! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Holnap reggel Hatvan környékén ismerkednék
Sziasztok hölgyek 11 kerületben esetleg most valaki? Vagy esetleg travi shemale?
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Reptérnél szopok.
Valaki?
Valaki?
M6 valaki Pest felé ?
NYIREGYHAZAN
Keresek PÁRT , Nőt
Helyem igényes belvárosi lakásban van.
Keresek PÁRT , Nőt
Pasi is érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 13. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 13. kedd 10:17
Törölt felhasználó (4687527)

Hali M6 autópályán lenne kedve valakinek valamihez?
Ma este szopnék autóban. Tata, Komárom megye! Kíváncsi heterot is.
Szopnék Kecskeméten ma és holnap!
Helyem is van!
Helyem is van!

Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Hali M6 autópályán lenne kedve valakinek valamihez?
NYIREGYHAZAN
Keresek PÁRT , Nőt
Keresek PÁRT , Nőt
Szerény kis kéjbarlangomba fogadnék hölgy szexpartnert vagy párt a holnapi nap folyamán! Profilom csekkoljátok!

Sziasztok!
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z