Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Tata, Tatabánya környékén szopatna valaki?
Sziasztok! Sportos nagy méretű pasit keresünk ma estére Zuglóba !!

Sziasztok.
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben.
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben.
Ma este fiatal csajszi? Kocsikazas beszelgetes vegen meg egy szex?
Holnap Velencén vagy Gárdonyba hölgyeket párokat fogadnék! Puszii hölgyeim
Keresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban

M szex?
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm
Vasárnap, és egész jövő héten, Tiszatavi. Nudizos hajokázashoz keresek hölgyet esetleg párt
Sziasztok. Egész hétvégén keresek szopni való farkat. Főként fiatalfiúkat, esetleg nagy farok sok gecivel rendelkező férfiakat. Hely megoldható.
Sziasztok. Szuper idő van. Ma kora, dun 14 óra körül tervezem h megyek fel a szepvolgyire kalandoznek hölgyel , párral.
Vágyakozunk, vágyakozunk, de nagyrészt csak vágyakozunk! Biszex pár, meg mint a fehérholló

Szex vagy szopi ma este Bp. 11.kerben?
Hölgyek vagy párok jelentkezését várom.
Hölgyek vagy párok jelentkezését várom.
Sziasztok! Mostanában egy közös maszti valahol Budán?
keresunk egy jomeretu jokiallasu pasit
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Szopnek Zala megye Vas megye privizz
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.