Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok.
Holgyet keresek, akar par tagjat, fokent oralra, es minden masra
Holgyet keresek, akar par tagjat, fokent oralra, es minden masra

Sportos 40 es pasi extra mérettel hölgyet keres 2 ker búvóhelyre 30-40 környéki sportos hölgyet keresek szép estét
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
27 éves, vékony/sportos, passzív srác vagyok.
27 éves, vékony/sportos, passzív srác vagyok.
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Vasárnap Budapesten hölgy örömére szívesen állok rendelkezésedre

Budán ma estére kellemes partner?
Sziasztok! hétvégére keresnék egy csinos lányt vagy párt fantasztikus szexuális élmények közös megéléséhez. Ha érdekes lehetek, írj rám.
Zsolt

Sziasztok!
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Esztergom környéki párt keresünk hétköznap délutáni talira. Előny, ha Ti is titkos kapcsolatban vagytok

Szexpartnerem keresem ma estere. Helyem van csepelen illetve autom is van. Helyes 30 eves bi srac vagyok
Szép ☀️ ot! Van kedved leszopni ? Nagyon jól esne, III . Ker Kolosy térhez közel.
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit…
Dughatsz is
Ha érdekel írj :P
Dughatsz is
Ha érdekel írj :P
18.-19.kerületben keresném sexpartnerem most!
Ja, bocs! Már 05:10-kor is aktív voltál. Ha két óránként beírsz minden topicba, akkor biztosan kelendőbb leszel.

08:12 után ugyanazt a szöveget bírod 10:18-kor is. Még vagy 6 topicba. Mi értelme van? Csak az jön le belőle, hogy nem kellesz senkinek. Ha valakinek kellenél, akkor nem.itt kínlódnál.
(Ez egy válasz Popófun76 üzenetére (2023. 07. 22. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 10:18

Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Holgyekkel bi parokkal ismerkednek