Ma késő délután/este szopnék maximális diszkréció mellett, akár többet is egyszerre.
Írj, ha ápolt, igényes és kanos vagy
Írj, ha ápolt, igényes és kanos vagy

Ma este párhoz vagy pasihoz csatlakoznánk bi nő ffi hetero
Szexi csajos, baszható crossdress ismerkedne, belevaló férfias pasikkal…
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok Dabas környékén hölgy vagy pár társaságát keresem.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most reggel!
Hely ok!
Sexpartnereim fogadnám most reggel!
Hely ok!
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
Sziasztok kedves normális igényes pár vagyunk és keresnénk magunk mellé 4-8 ig valakit aki szívesen utazna velünk balatonhoz kellemes időtöltésre kis buli iszogatas strand és szex minden mennyiségben a szállást mi álljunk ! Ha van kedved keresetek privatban párok hölgyek! Sziasztok
Győr-Mosonmagyaróvár között most?
Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában.
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy vagy pár ilyen későn?
Holnap este pár. Vagy pasi aki fogadna?
Sziasztok! Budapesten ma este?
Most szopnék aktív/bi srácot Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Kaposváron nemfüggetlen vastagfaszú férfi kihez mehetne? Hely kell!
Nyitott vagyok
Nyitott vagyok
Fehervaron kalandra bisex srác bagy pasi?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!