Benne vagyok
Írtam privátra (Ez egy válasz Csak sex69 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátra (Ez egy válasz Csak sex69 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopás szopatasvalaki pesti?
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Piliscsaba,Sárisáp,Dorog,Esztergom vonalon!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Piliscsaba,Sárisáp,Dorog,Esztergom vonalon!
Hely kell!
Komoly darab
(Ez egy válasz albano üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 21:16

Nagy és kemény faszú pasi keres nőt vagy párt. Nézd meg a képeimet, ha tetszik írj
)))))

Szívesen szopnék egy jót még ma este.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Fehérvaron közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Nagy és kemény faszú pasi keres nőt vagy párt. Nézd meg a képeimet, ha tetszik írj
)))))

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Miskolcon ma?
Sziasztok! Izgalmas erotikus játékokhoz, helyszínekhez normál vagy vékonyabb lányt keresek, jóképű, diszkrét, fantáziadús pasiként. Privátot kérnék. Köszönöm!
Pécs és környékén valaki(k)?
sziasztok nyíregyháza -és környékén keresek alkalmi partnert bevállalós sok mindenre nyitott 40es pasi vagyok
Sziasztok, hölgyet keresek szexhintás játékra. Helyem van Bp-en.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Ma kora estére keresek párt a Paks-Budapest-Miskolc útvonalon...
Privátban írjatok ha úgy van...
Privátban írjatok ha úgy van...
Miskolcon ma valami program?
Tiszavasvári üdülőben valaki?