Szívesen találkoznék párral Péntek este belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Jajj micsoda élményben lehetett része valakinek.. És ezt csak most láttom. Én nagyon szívesen azonnal beszálnék amint ilyen jellegű alkalom adódik legközelebb!! Azért szerintem írok privátban is nektek. Üdv G.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 16:00
Törölt felhasználó (4294812)
VIP
Ma esetleg férfi aki beszállna feleség örömére .........
Sziasztok
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok!
Hölgy partneremet keresem Budapesten orális randira vagy akár többre is
Hölgy partneremet keresem Budapesten orális randira vagy akár többre is
Ma estére keresnék nőt vagy párt élménydús együttlétre. Hely Tökölön van.
Holgyekkel parokkal ismerkednek BP n
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék ma este, a párja jelenlétében… Utazni tudok!
ma este győri ötvenes-hatvanas hölgy nálam?
Dunaharaszti és Dabas közt segítene rajtam valaki mostanában???
Ma estére keresem partnerem Bonyhád és Szekszárd vonalán, Sötétvölgyet is érintve, lányok, párok érdekelnek elsősorban smile
Sziasztok.
Hölgyet,vagy hölgyeket kényeztetnék ma este.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék,akár csak cuckoldra is.
Bármi szóba jöhet,ami mindenkinek jó...
Hölgyet,vagy hölgyeket kényeztetnék ma este.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék,akár csak cuckoldra is.
Bármi szóba jöhet,ami mindenkinek jó...
Sziasztok!
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül.
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül.
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Sziget fesztivál, aki nő vagy nő részére bikát keres, írjon!
30F
30F
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
F&L párosunkhoz keresünk ma éjszakára bi lányt. De heteró bevállalós is lehet. Iszunk bort és oldódunk jeligére
Az elöző posthoz: zala megye/Nagykanizsa
Adatlapunk szerint ismerkednénk.

naphal

Lucy Lux