Megnéznék egy masztit ma délelőtt Nagykáta,Szentmártonkáta,Szentlőrinckáta közt
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Dorog,Esztergom
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Dorog,Esztergom
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok! Szombathelyen keresünk egyik volt osztálytársammal egy nőt, Csó-tónál sétálgatunk. Ha van kedved egy hármashoz, írj nyugodtan.
Most hölgy vagy pár aki meglátogatna Nyírbátorban?
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Sziasztok! Párt,lányt keresek! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Szopnék Tata és környéke! Kíváncsi heterot is!
08.29. Kedd este 10 körül nönek öltözve taliznek , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellöen felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Leginkább idos férfiak jönnek be ök elónyben vannak .Kint leszek autóval Szombathely határában eldugott helyen ha jönnél irj és megmondom hol vagyok . Irj magadról és vágyadról is néhány szót , esetleg képet (intim is jó ) esetleg m86
Vamoscsalád pihenöbe is ok .
Minél idösebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz!
Pisi szex is izgat !
irj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Vamoscsalád pihenöbe is ok .
Minél idösebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz!
Pisi szex is izgat !
irj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Zalaegerszegen ma 21:30 után fogadnék pasit, akit szophatnék.
Sziasztok szegeden estére keresek egy kis kalandot szex szopatás anál bármi érdekel
Kellemes élvezkedésre keresek Budán!
Péntek estére keresünk egy bi srácot (orál) hármas játékokra Siófokon. Fotó és telefonhívás feltétel. Diszkréció adott és elvárt!
Ma estére!!!
40 es párként keresünk kedves,nagycicis,bisex hölgyet aki élvezné ha egy nő sokáig nyalná,illetve nem vetné meg egy pasi közeledését sem. Érdiek vagyunk.
Nagy cicik,nagy fenèk.előnyben.
Esetleg parokkal.is találkozunk
40 es párként keresünk kedves,nagycicis,bisex hölgyet aki élvezné ha egy nő sokáig nyalná,illetve nem vetné meg egy pasi közeledését sem. Érdiek vagyunk.
Nagy cicik,nagy fenèk.előnyben.
Esetleg parokkal.is találkozunk
Nyírbátorban töltöm az éjszakát volna a környéken nő vagy pár aki este beugrana hozzám a hotelba ?:p
Csütörtökön kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Helyem lesz, anál csak gumival.
Helyem lesz, anál csak gumival.

Sziasztok. 24 eves macis srac vagyok. Mai napra(delelott) keresem maciskedvelo altiv kanos partneremet minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog.
Valaki leszopna most? Budapest hely van
Sziasztok!
Holnap reggel pár vagy hölgy Vecsés környékén?
Holnap reggel pár vagy hölgy Vecsés környékén?
Én benne vagyok akár “most” is!
(Ez egy válasz All version üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 21:21

Sziasztok!
Potens fiatal fiút, fiúkat keresünk gyors, izgalmas talihoz!
Potens fiatal fiút, fiúkat keresünk gyors, izgalmas talihoz!