Vekony, 20-25 év körüli kanos fiút cumiznék, viszonzás nélkül. Akár ma is.
Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
28evesen ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon.
Pest megyéből.
Pest megyéből.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Sziasztok! Balatonfüred és környékén kalandoznék ma délutan, este. Ehhez keresem hölgy, pár társaságát. Privatot írj.
Budán ma napközben?
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted!
Hello.
Komárom környékén keresnék, rövid időn belül.
Komárom környékén keresnék, rövid időn belül.
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok! Ma estére keresnek egy jó masszőrt(hetero ferfit) a felesegemnek. Imadja a kenyeztetest, amit én is imadok.
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Csak Roma )
Írtam nektek privátban elérhetőséget várom vissza jelzesetek !!üdv csodás szép napot nektek !!
(Ez egy válasz pinyafalat1 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 08:04

Sziasztok! Ma délelőtt kalandot keresünk. Lehetőleg Kecskemét közelében.
Sziasztok! Ma délelőtt kalandot keresünk. Lehetőleg Kecskemét közelében.
Csinos bisex nőt keresünk , szinten csinos igenyes holgytagunk melle
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Békéscsaba környékén ma délelőtt?