Sziasztok!
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Igényes nagy eresfarkú pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
Sziasztok.
Ma estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Ma estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Veszprémben ma vagy holnap pasi akinek viszonzás nélkül kiverhetem vagy akár szopás? Hely van, írj bátran

Holnap nem jó ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 07:56
Törölt felhasználó (4690608)

Sziasztok
Mai napra keresek párt vagy nőt
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
Sziasztok!
Most szopnék korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony srác vagyok.
Most szopnék korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony srác vagyok.
Sziasztok.
Sziasztok
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk lányt/nőt hármasra, esetleg négyesre, ha van ismerősöd/barátnőd, aki szívesen csatlakozna. Mai, esetleg holnapi napra keresnénk.
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk maximum 100km-en belül.
Párokat nem keresünk, barátom még nem menne bele egy idegen pasi előtt, ne haragudjatok...
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk maximum 100km-en belül.
Párokat nem keresünk, barátom még nem menne bele egy idegen pasi előtt, ne haragudjatok...
Sziasztok!
Mai nap szopnék Bp-n.Lehetsz hetero bi
Meleg.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt
Sziasztok!
Sziasztok
Mai napon, keresünk párommal kalandot.
Elsősorban Párhoz csatlakoznánk, vagy, bármi is érdekes lehet.
Csak, napközbeni érünk rá, 10 órától.
Helyünk nincs, utazni tudunk, esetleg autós kaland is szóba jöhet.
Női bi, az belefér.
Ha érdekesnek találsz minket, és jó a mai nap nektek, kérlek írj priv üzit!
Kérlek, csak akkor, ha tényleg jó a mai nap!
!
Köszi. Sziasztok
Mai napon, keresünk párommal kalandot.
Elsősorban Párhoz csatlakoznánk, vagy, bármi is érdekes lehet.
Csak, napközbeni érünk rá, 10 órától.
Helyünk nincs, utazni tudunk, esetleg autós kaland is szóba jöhet.
Női bi, az belefér.
Ha érdekesnek találsz minket, és jó a mai nap nektek, kérlek írj priv üzit!
Kérlek, csak akkor, ha tényleg jó a mai nap!
!
Köszi. Sziasztok
Sziasztok! Kedves vidám párt vagy vagány hölgy keresek ma éjszakára
Utazni tudok de ha nincs helyetm is can De elmeheúnk nárhoao
n
Utazni tudok de ha nincs helyetm is can De elmeheúnk nárhoao
n
Nemsokára indulok ha esetleg valaki...
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 17:15

Sziasztok!
Ma este 23 után hölgy vagy pár Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Ma este 23 után hölgy vagy pár Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Sziasztok.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.