igényes Pasi keres párt vagy egyedül lévő hölgyet ma estére Székesfehérvár és környékén!
Sziasztok!
Hetro pasiként keresek szexpartnert hölgy vagy pár személyében péntek délelőtt. Győr-Pápa-Veszprém-Székesfehérvár-Tatabánya-Komárom körben. Privátban írjatok.
Hetro pasiként keresek szexpartnert hölgy vagy pár személyében péntek délelőtt. Győr-Pápa-Veszprém-Székesfehérvár-Tatabánya-Komárom körben. Privátban írjatok.

Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Sziasztok!
Tököl,Szigetszentmiklós,Csepel vonalon sexpartnereim keresném ma de.!
Tököl,Szigetszentmiklós,Csepel vonalon sexpartnereim keresném ma de.!
Ma délután Egerszalókon a Saliris fürdőben párosunk hölgytagja szívesen venné hetero nemdohányzó pasi közeledését egy kis víz alatti simogatásra, tapizásra, és ami belefér. Utána ha van helyed hármas szex is lehet, vagy autós kaland. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Minden ötletet meghallgatunk !
Sziasztok. Ma kora délutánra keresek kalandot Bpn vagy környékén. Írj privát.
Valaki?
Sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék. várom jelentkezésetek szép napot. Tali csütörtök ma este vagy péntek vagy vasárnap esetleg jövőhét!
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék. várom jelentkezésetek szép napot. Tali csütörtök ma este vagy péntek vagy vasárnap esetleg jövőhét!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Cegléden
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Cegléden
Fehervar valaki kalandra?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok masszőrt vagy masszőzt keresek aki jártas a prosztata masszázsban , lehetőleg budapesten
Zalaegerszeg 21 után szopnék. Helyem van.
Sziasztok! Esetleg volna most hölgy/pár aki szívesen kalandozna? Gyöngyös környéke…
sziasztok van itt olyan pár akikhez lehet csatlakozni 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Sopron Veszprém Vármegyéből?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hello valaki esetleg Tiszakécske és környékén írj privátban köszi
Zalàban szopnék! Privizz!
Holnap Bpn ismerkednék, kalandoznék. Írj privát.
Miskolc nálam most tali meztelenkedés