Sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Fehervaron egy laza kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Budapesten leszek a jövő héten péntektől vasárnapig, párokhoz csatlakoznék könnyed együttlétre. Akár közös kirándulás, otthoni meztelenkedés, ismerkedés, de segíthetek ház körüli munkákban is. Ha szimpatikus vagyok kérlek privát üzenetben írjatok!
Estét Hölgyek
Pest és környékén Mostanában 1 laza Kalandra?
Pest és környékén Mostanában 1 laza Kalandra?
Igényes passziv sub bisex pasiként , bisex párt vagy aktiv pasit keresem
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Sziasztok! Kiskunfélegyházáról és környékéről, esetleg Kecskemétről keresek hosszabb rövidebb távra partnert..írjatok!

Sziasztok !
Ma este valaki egy kis kalandra nem nyitott ? Lányok , párok ??
Ma este valaki egy kis kalandra nem nyitott ? Lányok , párok ??
Sziasztok !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ma estére keresek srácokat többes hokira Bp. 18-40 közötti, átlagos vagy sportos, előny a nagy méret vagy ha sokat élvezel.
Ózdon valaki most? Hölgyre gondoltam
itt parkolok a Wellis. nél
egy gyors szopi is szóba jöhet

Fehervaron holnap egy kis kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
igényes Pasi keres párt vagy egyedül lévő hölgyet ma estére Székesfehérvár és környékén!
Sziasztok!
Hetro pasiként keresek szexpartnert hölgy vagy pár személyében péntek délelőtt. Győr-Pápa-Veszprém-Székesfehérvár-Tatabánya-Komárom körben. Privátban írjatok.
Hetro pasiként keresek szexpartnert hölgy vagy pár személyében péntek délelőtt. Győr-Pápa-Veszprém-Székesfehérvár-Tatabánya-Komárom körben. Privátban írjatok.

Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Sziasztok!
Tököl,Szigetszentmiklós,Csepel vonalon sexpartnereim keresném ma de.!
Tököl,Szigetszentmiklós,Csepel vonalon sexpartnereim keresném ma de.!
Ma délután Egerszalókon a Saliris fürdőben párosunk hölgytagja szívesen venné hetero nemdohányzó pasi közeledését egy kis víz alatti simogatásra, tapizásra, és ami belefér. Utána ha van helyed hármas szex is lehet, vagy autós kaland. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Minden ötletet meghallgatunk !
Sziasztok. Ma kora délutánra keresek kalandot Bpn vagy környékén. Írj privát.
Valaki?