Ma vagy holnap kiverném valakinek Veszprémben, hely van ha kell, írj bátran

Sziasztok! Szopni nyalni szerető bi pasit keresünk a közelünkből . Kisebb méret előny! Ápoltság diszkréció adott és elvárt. Az adatlapon megadott mail címen gyorsabb a kapcsolat felvétel.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, diszkrét férfit harmadiknak.
Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Sziasztok! Ma kora délután szívesen kalandoznék párral vagy lánnyal, helyem van, részletek privátban!
Hölgyet keresek, csakis szexkapcsolatra!
Ráülnék egy jó faszra a kerek, formás tangás popsimmal.
Szombat estére pasit, pasikat keresünk nagyra vágyó feleségnek.

Valaki 13 kerületben dunaplazanál kölcsönös faszveresre??
Valakinek nincs kedve felvenni a Dunaplazanal és szét szopni a farkam és a végén rám köpni? Imádom ha a sok geci folyik rajtam

Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget alkalmi szexpartnert!!! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!!! Lakás van.
van itt olyan pár akik fiatal srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém Sopron?privibe lehet írni
Sziasztok MA ESTE . Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Sziasztok!
Péntek és szombat estére keresek kikapcsolódási lehetőséget Tolna, Baranya, Bács, Fejér, Pest dél, Budapest, Veszprém és Somogy megyéből... Kizárólag HETERÓ alapon!
Péntek és szombat estére keresek kikapcsolódási lehetőséget Tolna, Baranya, Bács, Fejér, Pest dél, Budapest, Veszprém és Somogy megyéből... Kizárólag HETERÓ alapon!
18. kerület és környékén hölgyet keresek kortól függetlenül.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-n

Sziasztok!
Mai napra keresnek igenyes partnert minden jóra
Ha erdekel, esetleg van valami vágyad, fantáziád irj és megbeszeljuk, sok mindenre nyitott vagyok.
Mai napra keresnek igenyes partnert minden jóra

Ha erdekel, esetleg van valami vágyad, fantáziád irj és megbeszeljuk, sok mindenre nyitott vagyok.
Vasárnap estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem van utazni is tudok.
Sziasztok.