Lányok párok rendeljezésre állok Érd Budaőrs Budapest..stb
Sziasztok,
Bi Ffi tagu párt, hölgyet vagy pasit keresek mostanra Tatán...
Hely ok
Bi Ffi tagu párt, hölgyet vagy pasit keresek mostanra Tatán...
Hely ok
Sziasztok most lenne Pesten pár akikhez csatlakozni lehet?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Sziasztok! Lányt vagy párt keresnék Sopron környékén fiatal sportos férfiként, ha magadra ismersz írj bátran
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Zalaegerszegen pasi?
Ma estére hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero igényes férfiként Budapest Cegléd vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!

Vki most Zala megye Vas megye? pasi hölgy vagy pár? privizz
Párok, hölgyet vagy esetleg pasit keresek ma estére Tatán, helyem van ...
Sziasztok Vasárnapra 29re keresek hölgyet kB 17:30 körül a reptér közelében, keress bátran itt üzenetben
Sziasztok! Szombat este feleséget, barátnőt kényeztetnék a párjával, vagy előtte …
Hétvége folyamán keresek Pápa és környékén (max 50km) srácot aki talizna
akár hely is megoldható, de utazni is tudok

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen most pasi?
Kondorosi ùt vègènèl a kifolyònàl most valaki? 20/5
Bi hölgy tagú pár keresünk ma éjszakára Dél1 környékéről.
Sexpartnerem keresném,Üllő,Monor környéke!
Budapesten es vonzaskorzeteben keresek bi parokat aktivkent