Délben Harkány környékén valaki(k)?
helló. lányok, párok egy kis autós szösszenet ebben a szép időben? Bp. és környéke.
Somogy valaki?
M3 vonalán faszt vernék ma. Délben indulok Debrecenből Budapestre.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Sziasztok
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm

Sziasztok! November 16-19 között Demjénben leszünk! Mindketten biszex iránt érdeklődőek vagyunk, hasonló érdeklődésű párt, pasit, vagy hölgyet keresünk gabalyodásra! Ezen kívüli időpontokban Budapesten hasonló érdeklődéssel, hellyel rendelkező partnereket keresünk mindkettőnk örömére!
ziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Te is unatkozol? Elb.....d az időt valahogy élvezetesen a 20. kerületben fogadnék nőt( tudom, hogy lehetetlen) ill. huncutkodni vágyó párt. Telszám privátban
Sziasztok, én lehet mennék,ha gondoljátok..mi lenne az elképzelés?
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2023. 10. 31. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este pár vagy ffi aki találkozna?
Szexi crossdresser baszható popsipuncival keres ápolt férfias belevaló pasit, hely belvárosban megoldott.
Kalnd ma valaki?
Bi srác vagyok hely van!
Bi srác vagyok hely van!
Sziasztok imi pár vag? Ffi
Ma estére keresünk ffit harmadiknak, Kecskemét környékén
Kecskeméten holnap kora reggel, kölcsön feleség jöhetne velem kávézni, szívesen leszopatnám utánna egy sötét kapualjban.
Fél 6kor már úton vagyok, így kora reggel is írhatsz.
Csak nők!!!
Fél 6kor már úton vagyok, így kora reggel is írhatsz.
Csak nők!!!
Sziasztok.Ma este hölgy, pár csendes otthonomban Gödöllőn? Várom üzeneted!

Budapesten ma valaki, vagy valakik? Hely ok, de utazom is, ha kell.
pesten keresek párt.Helyem van.