Győr?
Ma Budapesten hölgyek, párok jó kis mókára? Írjátok bátran.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Cegléd,Lajosmizse!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Cegléd,Lajosmizse!
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 22:34

Pentek estere keresunk adatlap alapjan,akar csak a lany tagunk es egy bator jelentkezo,akar 3-as
CSAK FENYKEPES ADATLAPPAL,nagy meret elony a higienia pedig elvart.
Pentek estere keresunk adatlap alapjan,akar csak a lany tagunk es egy bator jelentkezo,akar 3-as
Belevaló baszni akaró pasi ma este?
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma este szopatna korombeli srác? (Budapest) Hely szükséges.
Ma este kalandoznék Bpn vagy könyvekén. Írj privát.
Veszprémvarsány kör ker,szopnák,szopatnák,dugatnák,hely ok
Szub szolga Dom /Dominat keres , cage, spanking , electro
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
Most hölgy vagy pár keres pasit Érd vagy Bp?
Fehervaron bisex kalandra valaki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Szopnék Bp.helyem van
Pécs és környékén valaki?