Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Mai napon keresek Budapesten pasit. Helyem van v. Kerületben, de utazni is tudok. Irj ha erdekel.
Belevaló férfias pasival ismerkednék ma.
Sziasztok ìrtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 08:57
Törölt felhasználó (4715145)

Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Kellemes vasárnapot. Szívesen találkoznék párral, hölggyel akinek lenne kedve írhatna vissza. Pest megyében és környéke.
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Ma délutánra keresek párokat hetero vagy bi erotikus együttlétre.
Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
szia jól hangzik nagyon
(Ez egy válasz Picurka50 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 03:16

Veszprémben ma este keresünk ápolt potens férfit aki csatlakozna 50-es párhoz.
Veszprémben ma este keresünk ápolt potens férfit aki csatlakozna 50-es párhoz.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Pécs és környékén?
sziasztok párokhoz csatlakoznék 3adiknak hetero alapon akik minden jóba benne lennének akár a textilmentes fürdők szaunák Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe vagy levélbe lehet írni
Tata, Komárom, szopatna valaki?
Sziasztok
Lipcse és környéken ismerkednék..
Moto
Lipcse és környéken ismerkednék..

Moto
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Továbbra is aktuális ..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:31

Sziasztok! Hölggyel, párral (a hölgy örömére) kalandoznék ma este ..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó .