Hölgyek, párok gondtalan időtöltésre... Írjátok bátran.
Sziasztok! Most, vagy délután hölgy vagy pár, aki fogadna egy ápolt, igényes pasit Érden, Bp-n vagy ezek környékén?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Újpesten most valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szia/Sziasztok! Mai nap napközben,délután vagy akár este Párt vagy Hölgyet fogadnék Kaposváron. Helyem van de utazni is tudok.

Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését
Lakás gloryhole szopatna most valaki?.
Pécs és környékén valaki(k)??
Sziasztok !
Ma estére keresem cinkostársaim. Párt vagy hölgyet keresek. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresem cinkostársaim. Párt vagy hölgyet keresek. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok, Veszprém környékéről van valaki?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését napközben

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Újpesten kölcsönös kényeztetésre valaki? Most
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Jo reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést ha szimpi amit olvasol és látsz rólam.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést ha szimpi amit olvasol és látsz rólam.
Köszönöm

Sziasztok! Szerdán, 11.22-én reggel 8-10:30 és kb. 13-15h között is szabad leszek. Érden, majd Bp-n leszek, keresek hölgyet vagy párt akivel/akikkel kellemesen elüthetnénk az időt. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasiként keresek, 18/4 intimmel.
Micsoda finom kiművelt elegancia
(Ez egy válasz keresek1234 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 15:39

Helló! Lenne itt egy hölgy aki a közeljövőben rábukna a rudira? Bp. és környéke.