Sziasztok, ma-holnap 17 óra fele dél Pesten autós kaland, borotvált ápolt farkam van-Honvéd pálya környékén- (17-18-19. kerület)
Sziasztok. Lehetséges hogy ma 4-5-6 fele tolna megyében leszek Bonyhád stb. Keresnék egy kellemes hölgyet akivel picit lehetne kényeztetni egymást. Kór nem számít és a testalkat sem annyira. Ápolt diszkrét férfi vagyok 30 éves. Írjatok bátran hölgyek. Köszönöm szép napot mindenkinem
Este party???
Sziasztok! Igazán nagy intimhez keresnék párokat, illetve solo nőket! Utazni tudok!
Gyere és ülj a számra!
vagy megyek én

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék! Adatlapom kitöltve,képpel! Telefonszámot szívesen adok! Dunaújvaros- Mohács és környéke! Izazni tudok,akár napközben is megoldható!
sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Hölgyek! Ma is ráérek mindenféle finomságra.Adatlapom szerint. Privátban írj.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok! Van itt hölgy, aki most fogadna egy ápolt, igényes, helyes pasit Bp-n? Autóval vagyok a 11. kerben, estig szabad vagyok.
Hellyel rendelkezőt keresünk most pest-megye keleti oldalán!
Sziasztok! Csepel szigeten szopnék ma
.
Fiatalbb vagy idősebb hölgy szexpartnert keresek! huszonéves sportos testű pasi!
Sziasztok, ha valaki szeretne cumizni egy ápolt, borotvált farkat dél Pesten akkor várom a leveleket-Honvéd pálya,Köki,Soroksári Ikea