Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Budapesten ma pár vagy férfi? Hely ok, de menni is tudok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok!
Ma este Budapest és környékén, vagy Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon kis kaland?
Ma este Budapest és környékén, vagy Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon kis kaland?
Sziasztok
kizárólag párokat keresek hetero alapon
imádom, ha egy nő igazán kivan elégítve !
Pest megye előny
29 éves 180/85kg, kék szem, barna haj, nagy intim
kizárólag párokat keresek hetero alapon
imádom, ha egy nő igazán kivan elégítve !
Pest megye előny
29 éves 180/85kg, kék szem, barna haj, nagy intim
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkpr írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkpr írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Sziasztok. Ma Pesten és környékén keresek programot hetero hölgy vagy pár személyében igényes tiszta pasi vagyok komolyan keresgélek. Esetleg ????
Ma Zalaegerszegen párt, hölgyet fogadnék! Sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok.
Sziaaztok
Budapesten keresek korombeli vagy idősebb hölgyeket vagy párokat akár mindkét fél örömére.
Budapesten keresek korombeli vagy idősebb hölgyeket vagy párokat akár mindkét fél örömére.
Kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok Kecskeméten
Ha érdekel írj
Ha érdekel írj
Sziasztok mára keresem partnerem egy szingli nő személyében de párokhoz is szívesen csatlakozom

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Sziasztok.
Idősebb úr Dunaújvárosban?10 után arra leszek.
Privátban jelezd kérlek .
Idősebb úr Dunaújvárosban?10 után arra leszek.
Privátban jelezd kérlek .
Hölgyet keresek most

Hölgyekel bi parokkal ismerkednék aktív vagyok Budapesten
Sziasztok, ma delelott apolt diszkret pasi? Szopathato es dughato is vagyok. Van diszkret helyem.
Sziasztok esetleg Arzenal után valaki valamit?
Budapesten ma este még?
Sziasztok ma este (12.09) lány pár Székesfehérvár vagy környékén?