Sziasztok
Bp-i pár ,hölgyet keresek (12,16) Szombat estére .
Hosszabb távú szeretői kapcsolat is érdekel olyan hölggyel, lánnyal aki elhanyagolt és minden jóbba benne lenne.
gondolod, gondoljátok privátba megbeszéljük : Laca
Bp-i pár ,hölgyet keresek (12,16) Szombat estére .
Hosszabb távú szeretői kapcsolat is érdekel olyan hölggyel, lánnyal aki elhanyagolt és minden jóbba benne lenne.
gondolod, gondoljátok privátba megbeszéljük : Laca
Sziasztok! Mától egész decemberben szabad vagyok. Nappal és este is aktuális nekem az izgalmas kaland. Hölgyeket, párok hölgy tagját kényeztetném hosszasan..! Utazni tudok.
Ma este szivesen szopnék a 13 kerületben. Helyem van.
Írj privátban
Írj privátban
Bocs el írtam nagy faszú férfi
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelen szopatnék, szopnék
Milyen lehet a nagyfeszültségű férfi???
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 17:50

Sziasztok, Vasárnap , hétfőre keresek Aktív kamionost , fuvarozót , nagyfeszültségű férfit
Sziasztok, Vasárnap , hétfőre keresek Aktív kamionost , fuvarozót , nagyfeszültségű férfit
Sziasztok. Túrkeve és környékén mai spontán talira keresek hölgyet párt. Helyem van
Szigetszentmiklóson holnap napközbe leszopnék végre valakit
Sziasztok!
26 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel
Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
26 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel

Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délután-kora este. Nem beszélgetni szeretnék.Kocsiban vagy helyed legyen.
Ma Csepelen szopatnék, szopnék
Komárom, Tata, szopatna ma valaki?
Sziasztok! Kedves partnerem keresem! Szivesen nyalok puncit, popsit
kor nem számit

Sziasztok! Budapesten lánnyal vagy párral ismerkednék, sportos fiatal srác vagyok, ha érdekelne a dolog akkor írj aztán a részleteket megbeszéljük
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Ma Szekszárdon egész nap szopnék
23 éves, sportos, budapesti srác ismerkedne korombeli, vagy akár idősebb nőkkel
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
sziasztok!
A Mai nap folyamán rétság és környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Részletek priviben:P
A Mai nap folyamán rétság és környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Részletek priviben:P