Ma este/ éjjel keresek hetero alapon nő vagy párt Budapesten. Tudok menni
Viccelsz
(Ez egy válasz Babett-91 üzenetére (2023. 12. 20. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 21:27

sziasztok!valaki ma esetleg egy gyors menet?csak képpel természetesen!

Karácsonyi estékre keresek egyedül élő férfias partnert.

Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Holnap, holnaputánra keresnék Budapesten olyan nőt, aki szereti ha a popsijat kenyeztetik. Gondolok itt hosszabb popsinyalásra, anál szexre. Képek a profilomon. 23 éves férfi.
Sziasztok. Szekszárdon a Csörge tónál Péntek délelőtti talihoz diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Lenne olyan aki talizna? Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
sziasztok nött vagy párt keresek pápán
Idősebb hetero pasit szopnék.
Zalaegerszegen csütörtök péntek szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikát keresek.

Sziasztok! Győrben vagy a környékén bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne.
Valaki kalandra most? 21es út Apci kamionmosónál vagyok
Szombatig keresnék Budapesten, kiéhezett feleségeket, akik fiatal faszra vágynak. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Képek a profilomon.
4-ker most valaki?
Délpest környéki Domináns párt határozott férfit keresek rendszeresebb találkozásokra is