Most keresek Budapesten férfit
Fehervaron holnap bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Holnap este (12.28) szívesen maszíroznék hölgyet, pár hölgy tagját a Balaton déli partján. Ésszerű távolságon belül rugalmasan tudok utazni
Pápa és környékén (max 50km) találkozna valaki ma este? Helyem van, de utazni is tudok
Uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Ma este nálunk hetero alapon ? Simogathatod, taperolhatod ,nyalhatod párosunk hölgytagját, aki kiverné neked ! Csak privát üzenetet várunk !
Pénteken egész nap ráérek illetve szombat este ! Keresek párt vagy, ha óriási szerencsém van egyedülálló nőt
28 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagy farkú jófej srác vagyok, rendezett fogakkal, szép mosollyal
Budapesten keresek főképp, de ha messzebbről írnál írj bártan
kitudja.....
viber, email, hangouts minden elérhetőségem szívesen megadom priviben.
28 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagy farkú jófej srác vagyok, rendezett fogakkal, szép mosollyal

Budapesten keresek főképp, de ha messzebbről írnál írj bártan

viber, email, hangouts minden elérhetőségem szívesen megadom priviben.
Szép napot.
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet..
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet..
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek, de ésszerű távolságon belül messzebb is utazom. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is
Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek, de ésszerű távolságon belül messzebb is utazom. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is

12.28-án csütörtökön keresek Budapesten diszkrét szexre lányt. 40-es férfi vagyok.
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Sziasztok párhoz esetleg egyedül élő, nőhöz csatlakoznék a belvárosban, helyel rendelkezők előnyben.
Sziasztok! Hölgyel, párral kalandoznék ma Fejér-megyében.Én 37 éves 191 magas vagyok.
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 27. szerda 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 05:37
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep között (27-30) között orálisan. Hely van.
Szép napot mindenkinek. Szeretnék találkozni párral, hölggyel legfőképp Pest megyében és környékén. Akinek lenne kedve ismerkedni írhatna vissza.
Sziasztok! Ápolt, diszkrét bi férfit keresünk harmadiknak hétvégére, esti órákban.
Sziasztok.
Péntek estére keresek hölgyet vagy párt.
Péntek estére keresek hölgyet vagy párt.