Sziasztok Péntek, vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt
Szívesen csatlakoznék SW házi buliba is .
Megbízható diszkrét, találkozni is merő pasi vagyok
Laci

Megbízható diszkrét, találkozni is merő pasi vagyok

Laci
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Sziasztok!
Holnapi napon keresek párt vagy nőt Budapesten. Sok minden érdekel. (Fiatalok és érettek egyaránt)
Ha titeket is izgatna egy 25 éves ápolt vékony fiú, akkor írjatok
Holnapi napon keresek párt vagy nőt Budapesten. Sok minden érdekel. (Fiatalok és érettek egyaránt)
Ha titeket is izgatna egy 25 éves ápolt vékony fiú, akkor írjatok

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
Sexpartnereim keresném ma de.!Hely ok!
Sexpartnereim keresném ma de.!Hely ok!
Sziasztok,
Hajdú Bihar/Debrecen és környékén keresnék egy kis kalandot/kellemes kikapcsolódást. 31 éves ápolt diszkrét normális férfi vagyok. Természetesen hölgyek társasága érdekel, kortól függetlenül.
Hajdú Bihar/Debrecen és környékén keresnék egy kis kalandot/kellemes kikapcsolódást. 31 éves ápolt diszkrét normális férfi vagyok. Természetesen hölgyek társasága érdekel, kortól függetlenül.
Fonyód és környékéről valaki? Akár ma este is.
Most indulok Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon. Kaland ilyen későn este?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok! Pápa és környékén ismerkednék nőkkel esetleg párokkal hetero alapon.
Szép estét mindenkinek, keresem partnerem esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17

Budapest és környéke, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon kaland?
Egy alapos masszázsért cserébe természetben fizetnék - vastag farkú pasit, akit érdekelne ez pesten?
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Székesfehérvár környékén valaki, akit még nem fújt el a szél?

Titkos kalandhoz keresek nőt,párt Szolnokon
Budapesten keresek partnert/ partnereket a mai nap, írj.
Sziasztok!
Ma este Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon kaland?
Ma este Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon kaland?