Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna ?
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna ?
Sziasztok! Bi párt keresek kellemes közös időtöltésre! Akàr csak orális kalandra is!

Nagyon szepen köszönöm a tartalmas együttlètet...
Vegre egy igazi pár aki tudja mit akar..... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 13. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 12:54
Vegre egy igazi pár aki tudja mit akar..... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 13. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656530)

Sziasztok. Holnap, vasárnap délután, estére keresünk adatlapunk szerint egy ápolt partnert, esetleg partnereket. Viber alap, ha nincs, válasz sincs. Huncut napot
sziasztok, hölgy, pár Győr vagy környékéről a hét folyamán, hetero alapon? hely ha szükséges van

Zalaegerszegen rendszer orális kényeztetésre keresek diszkrét, normális, találkozni akaró pasit. Helyem van, ha előre egyeztetünk. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! Holnap estére (01.17. szerda) autós kalandra (orál) keresünk vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit. Csak Budapesten belül. Arcos és intim fotót fogunk kérni a megadott email címen! Privátban keress bennünket! Ági és Zoli
Sziasztok holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Szőrös puncit nyalnàk ki jó hosszasan Győr és környékén én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban
Sziasztok! Ma estére keresném egy pár társaságát Győr és 100 km-es körzetében. Többesben tapasztalt pasi vagyok, akinek nincs programja estére. Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma du.!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma du.!BP.!
A héten Veszprémben keresem hölgy partnerem, lakás adott.
28,185,85, sportos.
28,185,85, sportos.
Csepelen szopatnék, szopnék
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
hali valaki dunaharaszti környékén ?
Újpesten most valaki?
Dugni szerető férfias pasi ma? Hely belvárosban oké

Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Kedd (01.16.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Szolnokon ma délelőtt nőhöz csatlakoznék kellemes együttlétre!!