Zalaegerszegen ma este 21 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Sziasztok .02:10 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok. Hölgyel ismerkednek mostanában vagy holnapi nap. Irj privath
Punci vagy fasz? Ha választanom kellene, mindkettő és egyszerre. Ha hasonlóan gondoljátok, keressetek meg, nem mindig érek rá, de akkor teljesen. Szeretem a szőrtelenséget és az intelligenciát. Budapest és Pest pannon oldala, de nyitott vagyok.
Kösz, bocsi a zavarásért.
Kösz, bocsi a zavarásért.
Ma 13 óra felé tervezem hogy felnézek a szepvolgyire kalandoznek hölgyet kenyeztetnek .
Sziasztok! Hölgyet vagy pár hölgy tagját kényeztetném ma vagy vasárnap!....
Valaki most a 14 vagy 15 kerben kiszovan belőlem mindent?

Romapár ismerkedne
Szolnok megye
Szolnok megye
Sziasztok!
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Sziasztok,
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok, hölgyet keresek mai vagy hétvégi randira az adatlapom szerint. 46 éves hetero pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Sziasztok szívesen fogadnék ma valakit nálam egy kellemes kényeztető masszázsra
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óra és 24 óra között (02.9.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ma este, 9.ker
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 08. csütörtök 22:06

Péntek este, vagy éjre Pár, vagy hölgy, ki meglátogatna? Nagy ágyamban ismerkednék... Határ uti metróhoz közel, a parkolás ingyenes reggelig
Minden megoldás érdekel smile

Sziasztok
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!Monor!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!Monor!
Eger? Ma?