Holgyekkel bi parokkal ismerkednek Budapesten
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros.
Ma delelott csinos lany vagy par tarsasaga lennek! Irj batran!
Újpesten most valaki?
Sziasztok irtam pm.
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 07:25

Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Sziasztok ma napközbeni fogadnék párt, vagy csajt! Legyünk rosszak, és rosszalkodjunk.
Huncotkodjunk XI-ben ma
Sziasztok.
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.23.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Bp-n ma vki?
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek szombat estére.
Sziasztok!
Sexpartnerem fogadnám ma délelött!
Pesterzsébeten
Sexpartnerem fogadnám ma délelött!
Pesterzsébeten
Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek szombat estére.
Sziasztok! Most valaki a 11-kerületben kölcsönös kézimunkára?
Heló sziasztok lány vagy pár lenne kedvetek most bulizni jönni velem fizetem a velejárókat vagy hotelbe hozzám
Sziasztok
Aktív vagy uni diszkrét pasit keresek tartós de laza kapcsolatra.
Ha létezel írj Salgótarján és környéke
Aktív vagy uni diszkrét pasit keresek tartós de laza kapcsolatra.
Ha létezel írj Salgótarján és környéke
Sziasztok!
Hölgyek,párok swinger bulikat,társaságot keresek akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" ,tudnak vele mit kezdeni és nem csak írogatnak róla!
Hölgyek,párok swinger bulikat,társaságot keresek akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" ,tudnak vele mit kezdeni és nem csak írogatnak róla!
Sziasztok!
Hölgyek,párok swinger bulikattársaságát keresek akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" ,tudnak vele mit kezdeni és nem csak írogatnak róla!
Hölgyek,párok swinger bulikattársaságát keresek akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" ,tudnak vele mit kezdeni és nem csak írogatnak róla!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Pest és pestmegyében gondolkodok....
Csepelen szooatnék, szopnék