Sziasztok. Kedden volna kedve valakinek/valakiknek ismerkedni személyes találkát össze hozni ? Ha úgy alakul lehet több is . Hely adott akár egész nap vagy egész éjjel is ha szeretnéd/szeretnétek.
Sziasztok
Balatonfüreden tali valaki ma? (Hölgy/pár!)
Balatonfüreden tali valaki ma? (Hölgy/pár!)
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.10.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Pécs és környékén valaki(k)?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Reptérhez jön most valaki 1-2-órán belül ?
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Kecskeméten ?
Írj…
Kecskeméten ?
Írj…
Budapesten ma valaki(k)? Hely ok.
12:30-körül megyek a reptérhez masztizni ! Lessz kint valaki érdeklődő ???
Sziasztok! Kedden délelőtt hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, hetero alapon!
Hölgyekel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Sziasztok!
Pár,hölgy most esetleg?
Három pasi várja partnereit!
Dél-Pest Vármegye
Pár,hölgy most esetleg?
Három pasi várja partnereit!
Dél-Pest Vármegye
Sziasztok vasárnapi ismerkedés érdekelne minket esetlegesen négyes Budapesten vagy környékén
15-én pénteken fel tudnék menni, ha lenne valami hasonló. Én odaadó, szenvedelyes passziv, borotvált popsival
Írj privit, ha érdekes lehet
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Írj privit, ha érdekes lehet

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok, Siófokon vki?
Kiskunlacházán most házaspár vagy elhanyagolt feleség ?
Sziasztok! Hatvanba most kölcsönös orál?
Sziasztok, irtam. .remelem meg időben
Újlengyel?
Három pasi fogadnán sexpartnereit:.)
Három pasi fogadnán sexpartnereit:.)