Holnap, dél körül Székesfehérváron leszek. Hellyel rendelkezőt keresek, alkalmi szexre!
Szívesen ismerkednék élvezni az élet örömeit közösen, normális, nyitott diszkrét férfi vagyok. 180/84 jóképűnek mondott, férfias vagyok. nyitott vagyok és szeretem a jó szexet is és mindent ami finom
hozzuk össze ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Szeretek kényeztetni és örömet szerezni a partneremnek, fontos hogy jól érezzük magunkat.

Szeretek kényeztetni és örömet szerezni a partneremnek, fontos hogy jól érezzük magunkat.
Holnap napközben Szombathely környékén kényeztetnék unatkozó lányt,asszonyt.
Holnap delelotti orakban Borsodban parral, lannyal talalkoznek.
Sziasztok!
Gabalyodásra keresek partnert BP.-n
többi pm.-ben
mindenkinek válaszolok!
Gabalyodásra keresek partnert BP.-n
többi pm.-ben
mindenkinek válaszolok!

Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Pasit, pasikat keresek, akiket mély torkosan leszophatok!! Nyelem, helyem van!! Érd-Bp és környékén.... Írjatok üzit..
párokkal ismerkednék hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém vár megyéig privibe lehet írni
Szigetszentmikloson cumiznék
Sziasztok. Hétvégére keresek, párt, hölgyet. Budapesti hellyel rendelkező vagyok.
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést! diszkrécióm garantált. szeretnék egy igazán szexéhes növel találkozni akivel egy csomó jó élményt megélhetünk mindent megteszek hogy jól érezd magad . Jövő héten Budapesten leszek találkozhatunk
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Dugható popsipunci ma a belvárosban…gyere!
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sziasztok!
Valaki webes szex?
Valaki webes szex?
Sziasztok
Ma estére keresek kalandot maglódra.
Ma estére keresek kalandot maglódra.
Hölgyet, párt esetleg pasit vendégül látnék egy kávéra nálam, akivel lehet a szexről nyitottan beszélgetni közben.
Újpesten most valaki?
persze-persze
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 06:29

De, pedig lehet ki próbálnám egy szimpatikus sráccal hogy cumizna engem le.