Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Ma estére keresünk egy pasit Esztergomban aki 20 óra körül ráér. Orál játék érdekelne az autó hátsó ülésén úgy, hogy a pasim nézné elölről és néha kézzel besegítene. Diszkréció adott és elvárt.
Ma kora délután szopnék de dugható is vagyok helyem van diszkréció adott és elvárt
Zalaegerszegen ma, szombat vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Ma délelőtt /napközben pár vagy hölgy reptér és környékén?
Ma délelőtt /napközben pár vagy hölgy reptér és környékén?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ma estére keresunk férfit feleség dupla örömére
Sziasztok!
Ma, fél 12 körül Székesfehérváron, hellyel rendelkezőt keresek, alkalmi együttétre! Privibe várom a jelentkezést
Ma, fél 12 körül Székesfehérváron, hellyel rendelkezőt keresek, alkalmi együttétre! Privibe várom a jelentkezést
Sziasztok
Cegléd,Lajosmizse ma reggel,de.?
Cegléd,Lajosmizse ma reggel,de.?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Kint vagyok a reptéren ! Párocska vagy csajszi aki kukkolna egy farokverést ??? Segítséget is elfogadok !
Zalaegerszegen csütörtök, szombat vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
40es 190/90 19/6 pasi keres párt vagy nőt
Ma ?
Képek adatlapomon.

Folyton kanos, bevállalós bi férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre
Holnap délután Esztergom, Bábolna fürdő?
Irtam privatban
(Ez egy válasz AgiZoli4753 üzenetére (2024. 03. 13. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 13:28

Sziasztok! Holnap (03.14.), és vasárnap (03.17.) estére keresünk enyhe biszex beállítottságú nagyobb, vastagabb intimmel (min. 18/5 cm)rendelkező pasit, illetve mindkét részről biszex érdeklődésű párt hármas és négyes gabalyodáshoz! Férfiak között csak orál lehetséges. Arcos és intim fotót privátban fogunk kérni, amit természetesen viszonzunk. Írj privátban!
Miskolci hölgy harisnyás punciját popsiját nyalnám
Sziasztok! Holnap (03.14.), és vasárnap (03.17.) estére keresünk enyhe biszex beállítottságú nagyobb, vastagabb intimmel (min. 18/5 cm)rendelkező pasit, illetve mindkét részről biszex érdeklődésű párt hármas és négyes gabalyodáshoz! Férfiak között csak orál lehetséges. Arcos és intim fotót privátban fogunk kérni, amit természetesen viszonzunk. Írj privátban!