Szigetszentmiklóson cumiznék! Viszonozni nem kell csak elélvezned
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Tatán valaki ?
Szívesen vendégül látnának titeket.
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 11:52

Sziasztok
) kèső dèlután , estefele , Budapesti helyel rendelkező párhoz vagy pasihoz szivesen társulnánk :P

Szép napot nektek írtam privátban elérhetőséget várom vissza jelzésetek és saját lakásomban várlak titeket sok szeretettel !!!
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
) kèső dèlután , estefele , Budapesti helyel rendelkező párhoz vagy pasihoz szivesen társulnánk :P

Budán van helyem, bipárt, perverz vékony hölgyet vagy jó fej biszex pasit fogadnék!
Sziasztok ! Szekszárdi diszkrét szexpartnert keresek.Hölgy pár házaspár akik szívesen ismerkednének ? Írj privátba.
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Kecskeméten
Írj…
Kecskeméten
Írj…
Miskolcról valaki hetero vagyok38
Sziasztok apartmanba vagyok Pesten gyertek

Sziasztok

Sziasztok

Sziasztok! Sziasztok, ma délután/este, vagy holnap szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Budapesten a 14. kerületben. Magas, kulturált, ápolt férfi.
Szigetszentmikloson cumiznék. Viszonoznod nem kell csak elélvezned!
Ma estére keresünk haverommal párt vagy lányt. 29 évesek vagyunk
180/86kg kék szem barna haj (22cm)
175/78kg. Kék szem barna haj (17cm)
Írj és megbeszéljük
180/86kg kék szem barna haj (22cm)
175/78kg. Kék szem barna haj (17cm)
Írj és megbeszéljük
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Nyiregyháza-Sóstó felszopót keresek!
Sziasztok ! Ma délelőtt megyek Mezőkövesdre ! Szopnék szép ápolt faszt !
Most Pécs ha valaki... írjon
Szombat reggel Szentendre környéke orál partner?
Sziasztok. Érden keresnem partnerem. Kellemes idő eltoltesere...