Miskolcról valaki hetero vagyok38
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Kecskeméten
Írj…
Kecskeméten
Írj…
Sziasztok ! Szekszárdi diszkrét szexpartnert keresek.Hölgy pár házaspár akik szívesen ismerkednének ? Írj privátba.
Budán van helyem, bipárt, perverz vékony hölgyet vagy jó fej biszex pasit fogadnék!
Szép napot nektek írtam privátban elérhetőséget várom vissza jelzésetek és saját lakásomban várlak titeket sok szeretettel !!!
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 11:52

Sziasztok
) kèső dèlután , estefele , Budapesti helyel rendelkező párhoz vagy pasihoz szivesen társulnánk :P

Szívesen vendégül látnának titeket.
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 11:52

Sziasztok
) kèső dèlután , estefele , Budapesti helyel rendelkező párhoz vagy pasihoz szivesen társulnánk :P

Tatán valaki ?
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Szigetszentmiklóson cumiznék! Viszonozni nem kell csak elélvezned
Sziasztok! Miskolc vagy környékéről valaki hetero vagyok
Sziasztok, ma este valaki/k?

Szopnék, nyelnék... pasikat keresek, méretes dákóval, helyem van, érd-Bp. és környékén???
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szexelni ma!
Sziasztok.
Dunaújváros, és környékén ma este hölgy vagy pár? Aki, akik két negyvenes pasival találkoznának? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Helyünk lenne, utazás nem gond! Hozzunk ösdze egy jó kis bulit.
Dunaújváros, és környékén ma este hölgy vagy pár? Aki, akik két negyvenes pasival találkoznának? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Helyünk lenne, utazás nem gond! Hozzunk ösdze egy jó kis bulit.
Most felugornek valakihez és a szájába adnám! Csak kinyitod az ajtót bemegyek elő veszed és szét szopod amíg élvezek egy nagyot rad
15ker környéke

Ma estére (03.23.) keresek olyan srácokat, akik részt vennének közös hokiban. Előny, ha sokat és messze élvezel. Az se hátrány, ha többször is tudsz élvezni egymás után. 18-40 közötti srácok jelentkezését várom, átlagos vagy sportos testalkattal inkább. Ha írsz, megadhatsz közvetlen elérhetőséget is.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Sziasztok! Ma estére/éjszakára keresek főleg lányt esetleg párt hetero alapon, valami közös kalandra. Bp 3.ker.
Ezüst A Merci a reptéren innen van? Ha igen kérlek írjatok rám!