Hetero, hellyel rendelkező(Hungária krt/Egressy sarkánál), 35 éves pasi keresi alkalmi vagy rendszeres partnereit Párok személyében!

Sziasztok. Olyan partnert keseresnék ma estére, aki szereti a kényeztető, egyutleteket..
Érden és környékén.

Sziasztok, holnap délelőtt Pesten. Valaki akinek van helye .közös maszti kép nezegetésé.
Írj privátba
Írj privátba
Sziasztok.
Mai Nap akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mai Nap akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.

akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Ma este lányt / párt keresek Kecskeméten

passziv mackós srác ismerkedne. közös maszti/orál....orál lehet 1oldalú is
anál. ezek érdekelnek

Sziasztok!
Ma este szopatna valaki Budapesten belül? Helyem nincs.
Ma este szopatna valaki Budapesten belül? Helyem nincs.
Sziasztok, ma este Bp-en hölgyet keresek

Sziasztok! Holnap reggel, délelőtt igényes, diszkrét párt meglátogatnék, és örömmel a kedvükre lennék bármilyen finomságban. Ha csak azt szeretnéd, hogy kényeztessem a párod, akkor is írj nyugodtan, bármiben benne vagyok.
Győrben ma este hölgy vagy pár ki szorakozni akar
Üzenet privátban
Üzenet privátban
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok! Budapesten és környékén keresem hölgyek és párok társaságát, saját helyem van. Ha bármi kérdésed van keress bátran. Sportos, igényes és maximálisan diszkrét fiatal férfi vagyok, szóval a többi már csak megbeszélés kérdése
Sziasztok!Veszprém környékén keresek bi pasit, aki igazából bevezetne..Női ruha,fehérnemű izgat magamon.Csak olyan írjon, aki nem tűnik el és el is jönne!Írjatok privátban!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok, ma délután - kora este, nő vagy pár aki szívesen találkozna?
Szopnék most Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt??
Tangában eléd guggolnék....
Sziasztok. Hölgyet keresek yoni masszázs gyakorlásához. Hely van,de menni is tudok. Privátban írj.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Ma találkoznék csajjal, párral! Maglódon!
Pécsen, vagy Kaposváron valaki valakik ma délelőtt