Zalaegerszegen mostantól este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Popsit dugni szerető 30-40-es belevaló pasi? Bp belváros
Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek kalandra ma estére bpn, helyem nincs, utazni tudok. Nyitott vagyok sok mindenre! Sziasztok
Sziasztok ! péntektől vasárnapig nyíregyházán leszunk ! Harmadiknak keresünk pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny ! Utazni tudunk !
Sziasztok!
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Ha Budapesten szopatnál irj.hely van..
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Sziasztok. Újpesten lenne most valaki?
Reptér most?
Sziasztok! Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozásra keresek olyan nagyfarkú férfiakat, akiket orálisan kényeztethetnék vagy jól megdugna. Kipróbálnám a CBTt vagy a fistinget. Szekszárd és vonzáskörzetében keresek.
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom leveled.Szép napot!
Sziasztok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
hölgyeket kényeztetnék cegléd környéke
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van péntek estére vagy szívesen utazom is.
Sziasztok, holnapra keresnék Szolnokon lányokat / párokat