Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék ma és holnap
Írj ha érdekel
…
Írj ha érdekel
…
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ha kellene egy "ribanc" akit kedvedre/kedvetekre szabadon, vágyaid szerint "használhatsz" (Vas, Zala) akkor keress, és élvezkedj!
Sziasztok! Mostanában szopatnèk, esetleg dugnèk rákospalotán! Hely megoldható..
sziasztok, 50 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Debrecen es kornyeken valaki? 31 eves pasi vagyok
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Partnerem vagy partnereimet keresem Kecskemét és környékén!
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Sziasztok. Helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van.

sziasztok ma estér keresek párt vagy lányt nógrád és pest megye.mindenre nyitott vagyok amit szeretnétek.
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes lakásban Gödöllőn.Közös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted! szép napot!
Ma délelőtt keresek partnert Budapesten! Csak hölgyek, házhoz megyek! Ha csak nyalatni akarsz akk is írj! Csók!
Szopnék ma délelőtt Vecsés vagy a reptér környékén
budapest XI. ker
Sziasztok! Ma délelőtt Győrben keresem partnerem! Jó méretű, potens férfi vagyok.
Szopnék most nagy farkat
Puncit nyalnék viszonzás nélkül .Ha szeretnél egy házhoz járó rendszeres orál kedvelő barátot partnert.
Csini belevaló crossdresser dugni szerető pasit keres ma..belváros bp