Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Debrecenbe szopnék diszkréció higiénia adott!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!Most a repteptérnél, én kint vagyok!!!
Üdv mindenkinek!
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Hello !
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Halihó! Ma valaki találkozna esetleg sràccal?

Bonyhádon holnap kora délután? Biszex pár,nő,férfi?
Nyíregyházán most ?
Sziasztok!
Ma este Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni/aktív legyél!Nézz adatlapot!Csak aki el is jön!
Ma este Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni/aktív legyél!Nézz adatlapot!Csak aki el is jön!
Most érek ki a reptérhez ! Valaki segítene a masztimban ?
Sziasztok! Jövő héten hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányal ismerkednénk lányos játékokra de pártól se zárkozunk el

Sziasztok! Dunakeszi környékén keresek szexpartnert.
Zalában keresnék orálszexre partnert mára. Privizz
Sziasztok!
Ma este Kecskeméten hölgy vagy pár(biszex is) aki eltöltene velem egy kellemes estét??
Ma este Kecskeméten hölgy vagy pár(biszex is) aki eltöltene velem egy kellemes estét??
Sziasztok, helyes diszkrét srac Győrben cumizna. Hely van!

Sziasztok, helyes diszkrét srac Győrben cumizna. Hely van!

Sziasztok, Veresegyháza környékről keresnék hölgyet egyedülállóként, lakással is rendelkezem, szóval csak egymással kell foglalkoznunk...

Sziasztok. Hölgyet, párt keresek holnap estére. Helyem van . Budapesti vagyok.