40 es párként,szivesen találkoznánk egy kedves,bisex,molettebb hölggyel.
Akár 3as,akár a hölgyek egynással való játéka érdekelne minket.
Érden lakunk,itt lenne lehetőség a találkozóra is.
Telefonszámcsere után,hölgytagunkkal beszélhetsz,a komolyságunkat alátámasztva.Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk.
Akár 3as,akár a hölgyek egynással való játéka érdekelne minket.
Érden lakunk,itt lenne lehetőség a találkozóra is.
Telefonszámcsere után,hölgytagunkkal beszélhetsz,a komolyságunkat alátámasztva.Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk.
Sziasztok Ha magadra ismersz irj Molett telt nagyfenekü Szabolcsi hölgy partneremet
Kalandra vágyó hölgyet keresek, 35 felett, van helyem is.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Holgyekkel Bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Zalaegerszegen ma dél felé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok.Magas izmos pasi nagy mérettel,nővel,párral ismerkedne ma Egerben Cutler Fitness by Allure welness részlegén.
Sziasztok. Most reggel valaki? Csepel Szigetszentmiklós vagy xi ker?
Bi/bi pár keres hétvégére (szombat) reglapot olvassátok+ vibert adjatok.
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Kölcsönös szimpátia után várlak szeretettel! Várom üzeneted!
Fiatal pici és vékony hölggyel ismerkednék aki imádja szexet, egy 48 éves pasival is. Nekem csak kocsi van, búvóhely kell vagy kint a természetben. Debrecen környékén...
sziasztok Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Estét
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék
Sziasztok!
Olyan nőt keresek aki szereti ha kényeztetik több orgazmuson keresztül! Imádok jó hosszan játszani és olyan nőt keresek aki akár rendszeresen használná a szenvedélyemet! Írjatok!
Olyan nőt keresek aki szereti ha kényeztetik több orgazmuson keresztül! Imádok jó hosszan játszani és olyan nőt keresek aki akár rendszeresen használná a szenvedélyemet! Írjatok!

Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid