Naplementés borozgatáshoz, grillezéshez, masszázshoz keresek fiatalos hölgyet. Aki ma este, vagy holnap este, nálam, Budapesten szívesen kikapcsolódna. Aki szereti a különböző hangulatos programok mellett az érzéki erotikát is. Ha érdekel, adatlap, üzenet.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Debrecenben cumiznék.
Sziasztok, Tiszakecske kornyezeteben 40 es sportos srac ismerkedne minden jora
Sziasztok! Hölgynek lenne kedve Veszprém megyében találkozni?
Részletek privátban vagy az adatlap szerint. 28 éves vagyok.
Részletek privátban vagy az adatlap szerint. 28 éves vagyok.
Cegléden az esti órákra partnert keresek bármi kölcsönösen kellemes dologra.
Pécs és környékén valaki(k)??
Szigetszentmikloson cumiznék! Viszonozni nem kell
Budapesten ma valaki(k)? Hely ok, de utazni is tudok, valamint szabadban is szívesen csinálom.
Sziasztok, Tiszakecske kornyezeteben 40 es sportos srac ismerkedne minden jora
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Viber,Sykpe szüksésges! Szép napot!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este 21 után. Hely van.
Miskolcon keresek sexy felesèget vagy valaki baràtnöjèt
Szabad vagyok egész este helyem van 13 kerület. Képet találsz az adatlapomon. Elsősorban hölgyek párok jelentkezését várom hetero alapon.
Ma este közös hoki? Max 40. Írj! Helyem van.
Ma hajnalig hölggyel vagy párral,benne vagyok minden nyalánkságban 50 éves korig
Sziasztok esetleg tatabanyan hölgy lenne aki nem tud aludni? Es akar egy tali??
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok vidékre lány vendégemet várom

naphal

laca1978
Jackie