Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat és hölgyeket
Sziasztok. Ma estefelé találkozna valaki Veszprém vagy Szfehérvár környékén?
Lehetőleg aktív vagy uni srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek.. a többit privátban

Sziasztok! Szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Zalaegerszegen kettőtől szopnék.
Ápolt, igényes, jóképű pasiként szeretnék maximális diszkréció mellett érzékien, odaadóan szopni, nyalni, nyelni.. Párok, igényes férfiak jelentkezését várom üzenetben.
Ma este Eger és környékén keresek partnert.
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Kerti medencével rendelkezőt meglátogatnék játékos fürdőzésre..
Budapest és környékén asszonyok lányok párok ?igényes sportos kan keresgél
privi !

Sziasztok holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Most Miskolcon pároknak uraknak búvóhelyet biztosítanék
Kecskeméten keresek nagymellű nőt mellgyúrásra!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Egyeztessetek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 08. szombat 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 07:14
Törölt felhasználó (4675444)

35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Egyeztessetek ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 08. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 07:23
Törölt felhasználó (4746169)

35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok ma Debrecenben vagy holnap korra reggel Nyíregyházán taliznék szívesen minden jó ban benne vagyok normális kedves macis srác vagyok ha valakinek van kedve várom priviben! Szép napot !
Ma a XIX ker elhanyagolt anyukát vagy nőt kényeztetnék!