Sziasztok!
Van aki szivesen ismerkedni fiatal sraccal?
Sok mindenre nyitott vagyok, ha van barmi elképzelésed, írj és privátban egyeztetünk
További szep napot mindnekinek!
Van aki szivesen ismerkedni fiatal sraccal?
Sok mindenre nyitott vagyok, ha van barmi elképzelésed, írj és privátban egyeztetünk

További szep napot mindnekinek!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Keresnék Budapesten (elsősorban a belvárosban) valakit, akit le lehet szopni, illetve a farkába lehet ülni.
Június 15-re keresnénk utazni tudó 35-50 éves párt.
Pár gyors levélváltás, amiben egyeztetjük a terveket, tabukat, majd videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs. Adatlapot olvassatok, ha kérdés van, akkor keressetek privátban.
A pasi bi egy opció, amit mi szeretünk, de nem feltétel!
Pár gyors levélváltás, amiben egyeztetjük a terveket, tabukat, majd videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs. Adatlapot olvassatok, ha kérdés van, akkor keressetek privátban.
A pasi bi egy opció, amit mi szeretünk, de nem feltétel!
Keresnék Budapesten (elsősorban a belvárosban) valakit, akit le lehet szopni, illetve a farkába lehet ülni.
Sziasztok, ma este pàrt fogadnék a 11. Kerületben.
Ha még nem alszik mindenki.
Ha még nem alszik mindenki.
Zalaegerszegen kedd, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Szopatni baszni szerető pasi ma bp belváros?
Holnap délelőtt gyere Zalavárra szopass, bassz meg és ĝecizza seggembe!
Monor most?..
Sexpartnerem keresném
Sexpartnerem keresném
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en!

Sziasztok !
Ma este várom kalandozni vágyó partnereimet szerény hajlékomban. Fiúk köszi nem !!
Ma este várom kalandozni vágyó partnereimet szerény hajlékomban. Fiúk köszi nem !!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Veszprém és környékén (60km) lenne hölgy, aki kalandot keres? 28 éves vagyok, magas, sportos, utazni tudok, több hellyel is rendelkezem.
Sziasztok
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
Sziasztok . 06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
“Barátság extrákkal” kapcsolatra keresek partnert.