Sziasztok
Ma estére keresnék hölgyet akivel össze lehet hozni valami izgalmas élvezetes dolgot.Ha valakinek van kedve akkor privát üzenetben folytassuk.
Szép napot Mindenkinek
Ma estére keresnék hölgyet akivel össze lehet hozni valami izgalmas élvezetes dolgot.Ha valakinek van kedve akkor privát üzenetben folytassuk.
Szép napot Mindenkinek

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
4 vagy 15 kerben valaki aki kalandozna?

Nagykanizsán,ma,dél vagy kora délután keresek hellyel rendelkező férfi szexpartnert.
Ma délelötti orákban hölgy vagy pár a xi kerulet környékén?
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok
Helyem nincs, utazni tudok
Győrben most szex tandíjra srác?
Sziasztok, Debrecen környékén, péntek-szombat-vasárnap keresnék klassz programot, pár vagy hölgy személyében.
Sportos, értelmes, helyes pasi vagyok
Sportos, értelmes, helyes pasi vagyok

Szex most?

Holnapi nap Szolnok környéken aktív biszex férfit keresek.
Csütörtök-Szombat késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?
Siófok...!!! Sziasztok! Mi egy 47/54 éves nő-férfi páros vagyunk! Biszex érdeklődésű férfi, nő, vagy pár ismerettségét keressük pár napos ittlétünk alatti szexkapcsolatra, mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges.Előny ha helyed is van! Arcos és intim fotót kérünk a szimpátia és a kémia megléte miatt. Ezt persze viszonozzuk mi is. Már ma este is jó lenne kalandozni! Leveleket privátban várjuk!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Hölgyeim, péntek/szombat délelőtt kényeztetnék egy szép puncit..
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Fehervaron laza hokira vki?
Pribizz....köszi
Pribizz....köszi
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok