Sziasztok! Péntek este hölgyet, pár hölgytagját kényeztetném…Eger, Gyöngyös, Hatvan és környékein.
sziasztok!a barátnőmnek keresek egy győri pasit 55-65 év közöttit! ő egy 60éves hölgy!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Szaosztok, ma délelőtt valaki Göd vagy a környéken?
Ma napközben keresek hellyel rendelkező férfias, kanos pasit. Hatvan + 60km.

Sziasztok! 40 éves bi uni férfi vagyok! Holnap délelőtt valaki Hajdunánáson? Fiúk?
Sziasztok! Férfit szopatnék Miskolc és környékén! Szeretném kipróbálni milyen ha egy férfi szopja a farkam!
írjatok nyugodtan!

Sziasztok! Holnap délelőtt valaki Hajdunánáson? Én 40 éves bi uni férfi vagyok! Hölgyek, párok vagy úrak!
Hölgyet keresek estére Budapesten v Pest környéke 40-es kanos.
Sziasztok. Heves környékén ismerkednék.
11 es 22 kerben holgyek bi parok szabadban egy jo sex
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Ma vagy holnap este hellyel rendelkező biszex pasi, nő, vagy pár Siófokon? Privit írj!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Zalaegerszegen a héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz! Köszönöm.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Ma este Pincehely-Tamási környékén nő esetleg pár hetero alapon?
Valaki közös faszverésbe benne lenne?? 13 ker?
Újpesten most valaki valakik?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.