Sziasztok! Hölggyel, párral ismerkednék akár tartósabb kapcsolatra is. Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Sziasztok! Intelligens 30-as, sportos ferfikent keresek hosszutavra egy femboyt, crossdressert, transz ferfi-noi dinamikan alapulo szeánszokra. Teljesen kezdo vagyok a fius jatekokban, ezert hasonloan kezdot keresek, akivel egyutt fedeznenk fel az elvezeteket. Fontos es elengedhetetlen a feminin attitudod, megjelenesed a talalkozok soran, vegig ebben az ala-fole rendelt, ferfi-no dinamikaban fogunk mukodni, en mint ferfi, Te mint no, kielegitve maximalisan a vagyaimat, kereseimet, vegig kolcsonos odafigyelesben, tisztelettel egymas irant. Kepeimet lathatova teszem, amennyiben megfelelsz a leirtaknak es irsz bemutatkozot, ismerosnek jelolsz.
Debrecen és környékéről keresnél hölgyet esetleg párt hetero alapon.
Mai napon aktív srácot keresek Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok! Péntek este hölgyet, pár hölgytagját kényeztetném…Eger, Gyöngyös, Hatvan és környékein.
sziasztok!a barátnőmnek keresek egy győri pasit 55-65 év közöttit! ő egy 60éves hölgy!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Szaosztok, ma délelőtt valaki Göd vagy a környéken?
Ma napközben keresek hellyel rendelkező férfias, kanos pasit. Hatvan + 60km.

Sziasztok! 40 éves bi uni férfi vagyok! Holnap délelőtt valaki Hajdunánáson? Fiúk?
Sziasztok! Férfit szopatnék Miskolc és környékén! Szeretném kipróbálni milyen ha egy férfi szopja a farkam!
írjatok nyugodtan!

Sziasztok! Holnap délelőtt valaki Hajdunánáson? Én 40 éves bi uni férfi vagyok! Hölgyek, párok vagy úrak!
Hölgyet keresek estére Budapesten v Pest környéke 40-es kanos.
Sziasztok. Heves környékén ismerkednék.
11 es 22 kerben holgyek bi parok szabadban egy jo sex
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Ma vagy holnap este hellyel rendelkező biszex pasi, nő, vagy pár Siófokon? Privit írj!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Zalaegerszegen a héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz! Köszönöm.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása