Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Helló.
Hölgy Mai nap, akár mostanában indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Hölgy Mai nap, akár mostanában indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Zalaegerszegen most szopnék kettőig
Újpesten most valaki? Mű pina van
Szimpatikus budapesti hölgyhöz, háziasszonyhoz csatlakoznék a mai estén. Ápolt, értelmes és kedves férfi vagyok. Szép napot
szopnék a reptérnél ma reggel
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Estét.
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Most valaki, valakik a 14. ker. környékén? Nyitott vagyok bármire!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Pussyjob ot vagy bármi izgalmas dolgot kopróbálnék hölggyel, párral hetero alapon Budapesten, Pest megyében. Privátban mindent megbeszélhetünk
Zalaegerszegen szerda reggel, délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek hölgyeket és bi párokat
Sziasztok
Vecsés -Monor vonalon pár,hölgy esetleg?..
Vecsés -Monor vonalon pár,hölgy esetleg?..
Helló! Holnap hölgy vagy pár esetleg nem gondolkodik valami szabadtéri programban? Bp. és környéke.
Ma estére hozzám keresek párt vagy hölgyet. Tudok masszirozni is! Bp III.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.