Győrben várom azt az urat aki felvesz autóval és elvisz magával és vele utazhat ok és irányít minden terén
Budapesten szopnék hosszan, elsősorban a belvárosban, de utazni is tudok.
Győrből valaki most ?
Ilyen a net. Ezért jobbak a klubok, ott 100% kamumentes mindenki
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 19:22

Egész addig keresel, míg valaki igwnt nem mond. Aztán már nem
Penteken napkozben Holgyet , part keresek izgis kalandokra. Nagyon sok tapasztalatom van mindenfele felallasban. Irjatok batran talakozzunk akar csak egy oralra, vagy kozos masztira is.
Sziasztok szombaton jön valaki Gárdonyba nudizni
Fiatal fiúk! Párok ?
Fiatal fiúk! Párok ?
Egész addig keresel, míg valaki igwnt nem mond. Aztán már nem
(Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2024. 06. 18. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 20:51

Sziasztok.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Sziasztok!
Marosvásárhelyen vagyok két napig!
Hölgy vagy Pár társaságát keresem kellemes élménydús találkozóra!
Helyszín Nálam Panzióban!
Marosvásárhelyen vagyok két napig!
Hölgy vagy Pár társaságát keresem kellemes élménydús találkozóra!
Helyszín Nálam Panzióban!
sziasztok Péntek estére vagy Szombat estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Zalakarosra hétvégén valaki nem tervez jönni?
Zalaegerszegen holnap reggel, illetve szombaton délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban keress, köszönöm.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Mai napon aktív srácot vagy párokat keresek egy kis hancúrozásra,masszázst is kaptok. Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!
Fiú/lany! Most valakinek Pesten nincs kedve jatszaoozni a farkammal amig spriccelek egy nagyot ahova akarod?
sok jon !

Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype
Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt anyukát magányos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Sziasztok.
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat

Most valaki egy forró kaland utazni tudok

Gátlástalan extrém perverz szexre keresek lehetőséget délután, este!
Budapesti aktívat szopnék!