Sziasztok, mára illetve hétvégére keresnék lány / hölgy partnert Szolnokon. 21 éves vagyok. Hellyel jelenleg sajnos nem rendelkezem
Ma este szopatnék, szopnék stb... Csepel, Szigetszentmiklós és környéke
Péntek-Vasárnap késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Zalakarosra hétvégén valaki nem tervez jönni?
Ma este szopatnék, szopnék stb... Csepel, Szigetszentmiklós és környéke
Ma este hellyel rendelkező ápolt 40-es, keres párt vagy magányos hölgyet, részleteket privátban!
Mai napon aktív srácot vagy párokat keresek egy kis hancúrozásra,masszázst is kaptok. Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok. Ma este találkozna valaki Szfehérvár vagy Veszprém környékén? Szabadban is oké. Lehetőleg aktívat max unit keresek (esetleg kíváncsi heterót) többit privátban

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Esztergom budapest vonalon keresünk ma vagy holnap estére párt lánytvagy szimpi pasit is,meglátogatunk ha van helyed.
Allee környékén egy közös maszti valaki ma fél 5-kor? Kocsim van, helyem nincs.
Mivel én kidőltem asap kellene valaki aki ma 15.00ig nagy és kemény farokkal kisegítené párom! Ilyen fiú csatlakozhatna hozzánk egy privát medencés bulihoz most, Törökbálinton! Jelentkezés privatban telefonszámmal fényképes adatlappal.
Most van, tehát nem máskor!
Most van, tehát nem máskor!
Mai nap kora d'un / 16 óráig / a Szépvölgyin kalandoznek. Hölgy v pár jon fel?
Sehol egy kielegitesre varo punci Budapesten? Nehez elhinni :S
Mai nap/most esetleg valaki Debrecenből?
Hölgyek társaságát keresem

Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Valaki Sóskúton ? Ha igen várom üzeneted.
Holnapi találkára és feleség többes örömére keresünk férfit .
Sziasztok!
Ma este Pesten leszek szállodában egyedül. Párommal elég sok mindent kipróbáltunk. Azt mondta lepjem meg ! Este iszogatok aki a leg izgatóbb extrémebb ötlettel áll elő megadom a címet. Vállald hogy telefonnal videóra vegyük magunkat. Arcod maszkkal vagy mással takarhatod . Timi
Ma este Pesten leszek szállodában egyedül. Párommal elég sok mindent kipróbáltunk. Azt mondta lepjem meg ! Este iszogatok aki a leg izgatóbb extrémebb ötlettel áll elő megadom a címet. Vállald hogy telefonnal videóra vegyük magunkat. Arcod maszkkal vagy mással takarhatod . Timi