Üdv
Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Nincs nagy tapasztalatom hármas téren,de ha valakinek van kedve bevezetni az eféle izgalmakba akkor nyitott vagyok.
Kérlek privát üzenetben jelezz.
Mindenkinek szép napot!
Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Nincs nagy tapasztalatom hármas téren,de ha valakinek van kedve bevezetni az eféle izgalmakba akkor nyitott vagyok.
Kérlek privát üzenetben jelezz.
Mindenkinek szép napot!
Autoskaland most a környékemen?

Sziasztok!
Újpesti nudi környékén délelőtti órákban találkoznék hölggyel.
Update: természetesen más helyszín is megfelel, csak éppen a dunaparton vagyok.
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (2024. 06. 25. kedd 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 09:58

Sziasztok!
Keresek ma egy csajt! Olyat keresek aki azt szereti ha kinyalják. Pinát nyalnék elvezésig,
Sziasztok!
Pár,hölgy társaságát keresném ma napközben!
Dél-Pest Vármegye!
Pár,hölgy társaságát keresném ma napközben!
Dél-Pest Vármegye!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj
Ha érdekel írj
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresnék Budapesten és környékén. Sportos fiatal pasi vagyok, ha érdekelne akkor várom az üzeneted

Érett hölgyel ismerkednék
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
30 éves normál alkatu teli tárral ketes párt vagy hölgyet ma esti kikapcsolodásra.
Tervez valaki felmenni ma Szépvölgyire?
Sziasztok!
Biszex férfitagú párt (ff/n) keresnék minden jóra! Helyem nincs, utazni tudok. Ha úgy érzed érdekes lehetek számotokra, akkor privátban keress!
Köszönöm!
Biszex férfitagú párt (ff/n) keresnék minden jóra! Helyem nincs, utazni tudok. Ha úgy érzed érdekes lehetek számotokra, akkor privátban keress!
Köszönöm!
sziasztok, autós maszti, orál ma délelőtt Tata, Tatabánya környéke? tudok jönni hozzád, vagy felveszlek, ahol megbeszéljük.
Sziasztok,igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!Köszönöm
M3ason hokiznék
Üllő..Monor?
Sexpartnerem keresném most!
Sexpartnerem keresném most!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!