Sziasztok!
Miskolcra gyertek (Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 15:41
Miskolcra gyertek (Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten ma estére keresünk pasit akit meglatogathatunk,légy ápolt szőrtelen .
Zalaegerszegen szopnék most, illetve egész este van helyem.
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok! Ma estére keresek izgalmas lehetőséget hölggyel, hetero alapon párral.. Utazni tudok. Heves megye, és környező megyékben.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok
25 éves jó méretű pasi vagyok
kényeztetnék hölgyeket, illetve párok hölgy tagjait ma este !
Pest megyei vagyok, távolság nem akadály
25 éves jó méretű pasi vagyok
kényeztetnék hölgyeket, illetve párok hölgy tagjait ma este !
Pest megyei vagyok, távolság nem akadály
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Ma este kalandoznék párral,hölgyel!Somoly,Zala,Baranya,Tolna.
Teltebb bi/ lesz i baratnöket keresek hármas hoz. Csepelszigeten.
Budapesti 40-es 190/90 19/6 férfi kedves nőt, párt keres
Képek adatlapomon

Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Fiatal párként, párt keresünk ma estére Győrben!
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Holnap este màr nem jó??
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 15:41

Budapesten ma estére keresünk pasit akit meglatogathatunk,légy ápolt szőrtelen .
Délegyházán szombaton és vasárnap szívesen meginnánk egy italt egy nem dohányzó PÁRRAL.
Mi többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Mi többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Sziasztok
Balatonszemesen naplemente vitorlázás 4-6 fő
Balatonszemesen naplemente vitorlázás 4-6 fő
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.