Ma este kalandoznék párral!Írjatok,ha konolyan gondoljátok!

Nem független férfi, vastag farokkal keres partnert, oräl, maszti érdekelhet.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Budapesti hellyel rendelkező, de utazni is tudó férfi vagyok. Nővel vagy párral ismerkednék komolyan találkoznék, nem úgy mint az itteni szájhős többség. Az én hős erőm a "monyóm" vagyis a kemény, eres férdias valóság. Beszéljük meg elképzeléseinket és lépjünk a tettek mezejére
Sziasztok!
A Balaton déli partján lévő nyaralómba keresek hölgy partnert közös időtöltésre, "nyaralásra".
Eldugott helyen van, tökéletes kikapcsolódás lehet és közel a strand.
Hétközben vagy hétvégén is ráérek, az utazás autóval megoldható.
28 éves vagyok, ha érdekellek írj üzenetet.
A Balaton déli partján lévő nyaralómba keresek hölgy partnert közös időtöltésre, "nyaralásra".
Eldugott helyen van, tökéletes kikapcsolódás lehet és közel a strand.
Hétközben vagy hétvégén is ráérek, az utazás autóval megoldható.
28 éves vagyok, ha érdekellek írj üzenetet.

Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Balaton Soundon ismerkednék ...irj elérhetőséget!
Szigetszentmiklóson valaki ? Jó lenne valami kis izgalom
Szegedről budapest felé szívesen èlveznék most valakivel aki hölgy vagy pár hetero alapon
Holnap Bp keresek aktiv ferfias pasit…hely ok
Kanos pasi?
Belvarosban diszkret hely van
Gyere, szoplak akar egyoldaluan.
Fiatal vagyok
Belvarosban diszkret hely van
Gyere, szoplak akar egyoldaluan.
Fiatal vagyok
Balatonlelle környékén ma partnereket keresek
Sziasztok
Monor és környéke mostanában...?
Monor és környéke mostanában...?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Popsit dugni szerető belevaló pasival taliznék ma, Bp belvárosban van hely is.
A héten minden esténk ejszakank szabad helyünk van szívesen fogadnánk párokat, kellemes 4 esre , párcsere, és igény esetén bi dolgok, ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Zuglo most? Szopnek hely ok…
Sziasztok! Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc környékén párhoz csatlakoznék a hölgy tag örömére vagy csak kukkolnám őket míg játszadoznak egymással! Utaznom nem gond, de helyem is van Nyíregyházán!
Győr tali most ???