Hölggyel szex kocsiban most, 20-21. kerület?
Sziasztok lányok,hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyaidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc nélkül diszkréten. skye
Sziasztok!
Vasárnap szabad a nyaralóm Zamárdiban. Hölggyel tölteném a napot/estét...
Vasárnap szabad a nyaralóm Zamárdiban. Hölggyel tölteném a napot/estét...

!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 16:22
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szerda, és csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Budapesten mostanában valaki(k)?
Sziasztok. Ma este valaki Veszprém-Almádi-Füred környékén talizna?
Ma este párt fogadnék Budán akárcsak kukkolni.
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Holnap napközbe párral vagy hölggyel találkoznék Bp--en. Párral esetleg egy kis bi játékkal is fűszerezhetjük a hármas örömöket!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Lányt,párt keresnék! Utazni tudok,adatlapom kitöltve!
Lányt,párt keresnék! Utazni tudok,adatlapom kitöltve!
Zalaegerszegen ma, szerda, és csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Kalandoznék most! Írjatok bátran sok mindenben nyitott vagyok!
Van itt valaki aki keményen segbe kúrna? Jól bírom, nem kell kímélni.
Zuglo most???
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, rövid időn belül vagyunk már! privát levelet írj, kérlek!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, rövid időn belül vagyunk már! privát levelet írj, kérlek!